Jacob Christoffer Pedersen og Thomas Rosenberg - Into the Grey

Inspirerende og involverende

book oplæg

Glem alt om jeres rationelle ønskedrømme og forsøg på at finde en tryllestav til at træffe jeres beslutninger med. Når virkeligheden er kompleks og  uforudsigelig nytter det ikke at blive ved med at forsøge at kontrollere og analysere sig til resultater. Bliv inspireret til, hvad I så kan gøre.

find smidigt fodfæste i kompleksiteten

Hvad gør man, når det uvisse og kompleksiteten ikke kan sættes på formel og regnes ud? Det er hovedspørgsmålet i dette både involverende og anderledes oplæg om at være resultatskabende leder i en kompleks og foranderlig virkelighed. 

Coronapandemien har gjort det tydeligt: Virkeligheden er ofte så kompleks, at det er umuligt at forudsige, hvilke påvirkninger og indsatser der skal til for at skabe ønskværdige resultater. Og det gælder ikke blot, når en pandemi hærger.  Man kan derfor som leder ikke længere ensidigt arbejde ud fra en tilgang, der forudsætter stabilitet og forudsigelighed. Der er brug for nye, supplerende – og mere “smidige” – veje at gå.

Med udgangspunkt i bogen   UVIS – Ledelse mellem kaos og kontrol    tager vi derfor deltagerne med på en rejse ind i kompleksitetens skygger. Dér vil vi præsentere jer for metoder, der klæder jer på til at arbejde effektfuldt på den anden side af kontrol, forudsigelighed og stabilitet. Den del af ledelsesopgaven, der får større og større betydning, når man vil skabe succesfulde resultater i en konstant foranderlig virkelighed.

DET FÅR I INSPIRATION TIL

  • Hvordan undgår I at lade kompleksiteten og uvisheden lamme jer?
  • Hvorfor er kontrol i mange situationer den sikre vej til kaos?
  • Hvordan kan I sammen skabe mening og  effektiv handling i kompleksiteten?
  •  Hvor er fælderne?

yderligere oplysninger

involvering

Vi ønsker med vores oplæg at gøre mere end blot at stille os op og fortælle. Man skal derfor forvente at blive involveret, når vi demonstrerer metoder i praksis. På den måde tror vi på, at de vil give mere mening og være nemmere at overføre til egen praksis. 

målgruppe

Alle, der interesserer sig for, hvordan man som leder skaber resultater i en foranderlig og dynamisk virkelighed. Dér hvor kompleksiteten og uvisheden råder. Målgruppen er derfor ledere på alle niveauer, men også eksempelvis interne konsulenter, uformelle ledere og projektledere.

PRAKTISK

Oplægget  har typisk en varighed på mellem 1 og 2 timer.  Vi afvikler det alle steder i landet. Tag fat  i os for at høre nærmere om muligheder og pris.