Spindelvæv tæt på

Sådan gør vi en forskel

Ydelser

Virkeligheden viser sig gang på gang ikke at være så forudsigelig, som vi måske troede. Uventede og utilsigtede ting sker  i en foranderlig virkelighed og gør dermed planer og best practices utilstrækkelige. Som leder og organisation må man ændre strategi.

Vores ydelser stiller derfor skarpt på at kunne begå sig kompetent og skabe resultater i en virkelighed fuld af uforudsigelighed og tvetydighed – hvor det uventede kan og vil ske.

Gennem facilitering, workshops og kurser har vi fokus på at styrke lederes og teams evne til at agere smidigt i en kompleks og dynamisk virkelighed.  At kunne være succesfuld og resultatskabende  i den virkelighed kræver nemlig ledelsesmæssig fleksibilitet.

I vores sparring og rådgivning er fokus på at styrke lederes, teams og organisationers evne til at være i kompleksiteten og uvisheden frem for at blive lammet af den eller afvise den. For ofte er det lige præcis dér, i uvisheden, at de vigtige ting sker. 

Forandringsprocesser og organisatorisk udvikling ender alt for ofte med at være overdesignet og med stor risiko for at fejle.   Vi hjælper med at tage udgangspunkt i dér, hvor forandringerne allerede lever i det små i organisationen – og dermed understøtter vi menneskeligt bæredygtige forandringer.